Tervetuloa Bikepoli-blogiin! Koska olet löytänyt tiesi tänne asti, olet todennäköisesti kiinnostunut polkupyöristä, polkupyöräkerhoista, pyörien huollosta ja muusta ylläpidosta sekä paikallisista polkupyöräkilpailuista, sillä niistä on tämä blogi tehty. Toivomme, että viihdyt Bikepolin parissa ja että opit sen kautta uusia, pyöräilyyn liittyviä asioita. Pyöräily on hieno harrastus ja siitä voi saada entistä enemmän irti, kun pyöräilyyn liittyviä kokemuksia jakaa toisten pyöräilyyn yhtä intohimoisesti suhtautuvien alan harrastajien kanssa. Toivomme, että löydät tällaisia harrastajia blogimme kautta.

Bikepolin pääteemat

Kuten edellä jo todettiinkin, liikkuvat Bikepolin pääteemat pyörien ja pyöräilyn ympärillä. Artikkelimme kertovat pyöristä niiden huollosta sekä ylläpidosta, pyöräkerhoista sekä polkupyöräkilpailuista ja pyrkivät lähestymään tätä monipuolista teemaa hyvin monenlaisista kulmista käsin.

Esittelemme esimerkiksi Aalto Ylipiston polkupyöräkerhon, joka pyrkii lisäämään pyöräilyn iloa ja innostaa nauttimaan pyöräilystä. Aalto Yliopisto on monessa mielessä esimerkki innovatiivisesta toimijasta eikä sen polkupyöräkerho tee poikkeusta. Lue aihetta käsittelevästä postauksestamme, kuinka Aalto Yliopiston polkupyöräkerho pyrkii vaikuttamaan kerhonsa kautta asioihin samalla, kun se tarjoaa mielekästä ja liikunnallista toimintaa.

Esittelemme myös työvinkin, jossa yhdistyy polkupyöräilyn tarjoama liikunnan ilo sekä mahdollisuus ansaita pieniä lisätuloja vaikkapa opintojen ohessa. Ehkäpä arvaatkin, mistä työstä on kyse. Jos haluat lisätietoja polkupyörälähetin työstä, kannattaa lukea aihetta käsittelevä juttumme, jonka avulla voit päättää, olisiko sinusta pyörälähetiksi. Pyörälähetin työssä on monia hyviä puolia, mutta työsopimusta tehtäessä saa myös olla tarkkana. Kerromme aihetta käsittelevässä postauksessamme miksi ja miten pyörälähetin pestiä suunniteltaessa kannattaa olla tarkkana työehtojen yksityiskohtien kanssa.

Bikepolin tarkoitus

Bikepolin tarkoitus on nostaa polkupyöräily sille kuuluvalle paikalle ja herättää pyöräilyyn liittyvää keskustelua. Pyöräily on oivallista kuntoliikuntaa, minkä lisäksi se on näppärä tapa kulkea paikasta A paikkaan B. Tämän lisäksi pyöräilyinnostus voi auttaa sinua jopa löytämään itsellesi työtä. Vinkkiemme avulla voit löytää itsellesi liikunnallista työtä, jossa saat viettää päivittäin tuntikaupalla aikaa ansaiten samalla itsellesi lisäansioita. Parhaimmillaan Bikepol tarjoaa pyöräilyharrastajille tilaisuuden tuoda esiin omia pyöräilyyn liittyviä kokemuksiaan sekä jakaa niitä muiden pyöräilystä yhtä paljon innostuneiden lukijoiden kanssa.

Kenelle Bikepol on suunnattu?

Bikepolin lukijoiksi ovat tervetulleita kaikki pyöräilystä jollakin tavoin kiinnostuneet lukijat. Olitpa sitten kiinnostunut pyöräilystä harrastuksena tai ansaitsemiskeinona, niin löydät blogistamme varmasti mielenkiintoista luettavaa. Jos etsit pyöräilykerhoa, josta voisit löytää samanhenkistä seuraa, annamme myös tähän vinkkejä. Pyöräilyharrastus on entistä kivempaa, kun sitä voi harrastaa kivassa porukassa. Aalto Yliopiston polkupyöräkerho on tästä oivallinen esimerkki.

Kerho nimittäin pyrkii innostamaan jäseniään osallistumaan pitkillekin pyöräretkille ja löytämään pyöräilyn ilon. Tällaiset yhdessä tehdyt retket voivat auttaa parantamaan yksilöiden fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia sekä yhteisön me-henkeä. Toivomme, että postauksemme toivovat inspiraation lähteinä ja auttavat sinua innostumaan polkupyöristä ja pyöräilystä entistä enemmän sekä löytämään pyöräilystä aivan uudenlaista iloa.